Grupni programi

THE FACTORY CONCEPT naziv je grupe programa kojima je zajednička osnova funkcionalno vježbanje. Osnova funkcionalnog vježbanja je priprema tijela za razne oblike fizičkih aktivnosti koja potiče snagu i izdržljivosti koja se može primijeniti u svakodnevnici. Naši programi idealni su za sve koji žele promjenu u načinu svog vježbanja i za one koji su se umorili od onog klasičnog vježbanja u teretani koristeći sprave. Naučit ćemo vas izvoditi tehnike koje će vas opuštati od stresa, vježbat ćemo s brojnim rekvizitima za koje prethodno ne treba pročitati uputstva. Najvažnije od svega, naučit ćete osluškivati svoje tijelo, skoncentrirani na svaki pokret.

The Factory Concept nudi treniranje u novoj i funkcionalno opremljenoj dvorani na 420m2. Dvorana je multifunkcionalna tj. osigurava grupno treniranje svaki put u drugom dijelu dvorane, ovisno o raspoloženju. Za vrijeme trajanja jednog programa u dvorani će se nalaziti samo polaznici tog programa. Na takav način pružamo mogućnost da se svi osjećaju ugodno i zadovoljno.

Functional Factory pripremio je programe koji će maksimalno imati do 20 polaznika. Neki programi osmišljeni su čak i s manjim brojem polaznika.

Ostavite probleme svakodnevnice ispred ulaznih vrata dvorane jer vas u dvorani čeka tim koji ima zajednički cilj; DOBRU ENERGIJU.


 
 
slice9.jpg

HIGH PERFORMANCE

Koliko vam se puta dogodilo da ste bezvoljno odradili trening u teretani opterećeni dnevnim problemima, nagomilanim stresom i pitate se kako odraditi trening?
HIGH PERFORMANCE je funkcionalni trening. Neka vas ne zabrinjava ovaj prizvuk “high”, što bi u slobodnom prijevodu značilo vrlo intezivan, jer ovaj program prilagođava se grupi polaznika i njihovoj tjelesnoj spremnosti.
Funkcionalni trening biti će kombinacija vježbi snage, mišićne izdržljivosti, i mobilnosti.


Ovom programu se može priključiti svatko bez obzira u kojoj je fizičkoj kondiciji i spremnosti.

 
slice9.jpg

PREHAB YOUR BODY

Trening prehabilitation je kombinacija vježbi snage, mobilnosti i funkcionalnih pokreta koji odgovaraju individualnim potrebama. Cilj programa je jednostavan; spriječiti ozljede.

Profesionalni sportaši trebali bi uključiti Prehab program u svoj trening. Što je sportaš aktivniji, potreba za Prehab programom je veća. Kako se tijelo pri intezivnom treniranju razvija samim tim se i prilagođava zahtjevnim treninzima.
Ponavljanje pokreta pri vježbanju, pogotovo u sportu, može dovesti do ozljeda usljed prekomjernog ponavljanja pojedinih pokreta (overuse injuries).
Ovaj program nije samo namjenjen rekreativcima i profesionalnim sportašima, namjenjen je i osobama srednje životne dobi kod koje dolazi do prirodnog pada fizičke sposobnosti.

Pokušajte vježbanjem kroz ovaj program ojačati sve vitalne dijelove tijela, pogotovo posture, ramenog pojasa i kukova. Cilj programa je jednostavan; spriječiti ozljede i tijelu vratiti snagu i energiju.

 
slice10.jpg

POWER YOGA

POWER YOGA osnažuje vaše tijelo, povećava fleksibilnost, potiče izdržljivost i gubitak težine te poboljšava držanje tijela i ravnotežu. Također poboljšava cirkulaciju i jača imunološki sustav , dobra je za srce, jača kosti , jača mišiće i zglobove.
Poput svih drugih tjelesnih aktivnosti, POWER YOGA ublažava napetost i oslobađa tijelo od toksina putem znoja. Pri vježbanju ove vrste yoge sagorijeva se više kalorija nego kod većina tradicionalnih oblika joge i stoga pomaže pri mršavljenju.

 
slice6.jpg

BODY WORKOUT

BODY WORKOUT je dinamičan i srednje do visoko intezivan trening. Intezitet vježbanja prilagođava se samoj grupi polaznika. Na takav način svatko može pratiti elemente aerobnog treninga koji uvodi tijelo u veliku potrošnju kalorija, što za konačni rezultat ima povratak kondicije i smanjenje masnog tkiva.
Vježbanje je osmišljeno uz korištenje raznih rekvizita. Sama efikasnost vježbanja je u tome da tijelu ne dozvoljavamo da se navikne na samo jedan intezitet vježbanja što rezultira sveukupnim napretkom.

 
slice6.jpg

MORNING WORKOUT

Ukoliko vas prati osjećaj da ne možete skinuti višak kilograma i da vam je metabolizam usporen, onda je trenutak da donesete odluku i krenete s jutarnjim vježbanjem.  Mi vam možemo pomoći da uz jutarnje vježbanje podignete razinu adrenalina koji dokazano ima veliki učinak na poboljšanu kondiciju i izdržljivost. Jutarnjim vježbanjem probudit ćemo vaš serotonin i endorfin koji su zaduženi za sreću i euforiju, pa će vas naš MORNING WORKOUT ispuniti energjom za ostatak dana.

MORNING WORKOUT je aerobni trening koji osim sagorijevanja kalorija i gubljenja masnog tkiva daje više energije i ubrzava metabolizam. Razgibati će vas u potpunosti, uz osmjeh i dinamiku naše trenerice.

 
slice1.jpg

WAKE UP YOGA

Yoga je drevna multidisciplinarna znanost koja nam daje konkretne upute i metode kako ostvariti svoje pune potencijale. Danas se nažalost yoga sagledava samo kroz određene pokrete koje su stekle popularnost. Najmanje se gleda na njenu cjelovitost. Yoga nam daje alat koji nas prilagođava i mjenja da se kroz tehniku i redovito vježbanje polako rješavamo nakupljenih stresova. WAKE UP YOGA prilagođena je svima. Vježba se od početničkih do naprednih položaja te ju je svaki polaznik u mogućnosti pratiti svojim tempom. WAKE UP YOGA će biti kombinacija Hatha Yoga i Vinyasa tehnike koja teće neprimjetno od početka do kraja sata.  Opustite se dok zajedno gradimo snagu, izdržljivost, ravnotežu i fleksibilnost. Razbudite kod nas i započnite dan ojačani i puni energije.

 
slice7.jpg

PILATES FLOW

Pilates povećava snagu i fleksibilnost te poboljšava stabilnost i pravilno držanje.  Uz PILATES FLOW postajete svjesni kako se vaše tijelo osjeća, gdje je u prostoru i kako najbolje kontrolirati njegovo kretanje. Pilates se može smatrati treningom snage s obzirom na to da se savladava opterećenje; vlastitog tijela, otpor elastične trake, bučica ili pak pilates sprava. Specifično je što neposredno nakon kontrakcije slijedi istezanje istih aktiviranih mišićnih skupina te se povećava fleksibilnost i mobilnost zglobova.

PILATES FLOW je za sve one koji se žele osjećati i izgledati bolje!

 
slice8.jpg

FIT DANCE

Program se sastoji od plesnih pokreta uz dinamičan ritam plesnih hitova. To je osimšljen program koji ima sve elemente da vam tijelu vrati gipkost, kondiciju, izdržljivost i snagu. Kako je osnova svega dobra muzika lako će te opustiti tijelo, um i dušu uz dobar ritam i osmjeh instruktora.

Program FIT DANCE namjenjen je svima koji su spremni uživati u dobrom osjećaju pokreta i plesa. Program se sastoji od nekoliko koreografija koje učimo tijekom vježbanja koje će vam vratiti gipkost i raspoloženje.

 
slice12.jpg

YOGA PILATES COMBO

YOGA PILATES COMBO je program koji je kombinacija yoge i pilatesa osmišljen za izgradnju snage i tonusa mišića uz poboljšanje fleksibilnosti te poticanje na sklad uma i tijela.
Vježbanjem se na funkcionalan način izmjenjuju vježbe yoge i pilatesa logičnim redosljedom.

 
slice5.jpg

ZUMBA DANCE FIT

Zumba Dance Fitness je jedinstvena kombinacija plesa i vježbanja. Glazba, koraci i koreografija su tri elementa koja čine Zumba program jedinstvenim i drugačijim od poznatih aerobik programa. Njihova kombinacija stvara poseban, novi i dinamičan fitness doživljaj.
Prednosti Zumbe programa je lakoća s kojom se prati i vježba, tako da je ovaj program primjeren za svaku dob, nije potrebno predznanje plesa ni fitnessa. Pri vježbanju se tope kalorije, vježba se cijelo tijelo, oslobađamo se stresa i što je najvažnije; Zumba vraća osmjeh na lice.

 
slice3.jpg

DAILY BURN

DAILY BURN je program koji je fokusiran na srednje do visoko intezivno treniranje kojem je najvažniji zadatak sagorjeti što više kalorija. Program je zamišljen za brojčano manje grupe polaznika koje imaju sličnu fizičku spremnost i isti cilj. Najvažniji dio programa je cardio vježbanje. U sklopu programa koristit ćemo vrlo popularne ROGUE Echo Bike, Concept 2 Rower i Concept 2 SkiErg.

Ovaj program je u pripremi i na njega još nije moguća pribilježba.