FUNCTIONAL FACTORY
Logo+3D+bijeli+transparentni.png

GRUPNI PROGRAMI

 

THE FACTORY CONCEPT naziv je grupe programa kojima je zajednička osnova funkcionalno vježbanje. Osnova funkcionalnog vježbanja je priprema tijela za razne oblike fizičkih aktivnosti koja potiče snagu i izdržljivosti koja se može primijeniti u svakodnevnici. Naši programi idealni su za sve koji žele promjenu u načinu svog vježbanja i za one koji su se umorili od onog klasičnog vježbanja u teretani koristeći sprave. Naučit ćemo vas izvoditi tehnike koje će vas opuštati od stresa, vježbat ćemo s brojnim rekvizitima za koje prethodno ne treba pročitati uputstva. Najvažnije od svega, naučit ćete osluškivati svoje tijelo, skoncentrirani na svaki pokret.

The Factory Concept nudi treniranje u novoj i funkcionalno opremljenoj dvorani na 420m2. Dvorana je multifunkcionalna tj. osigurava grupno treniranje svaki put u drugom dijelu dvorane, ovisno o raspoloženju. Za vrijeme trajanja jednog programa u dvorani će se nalaziti samo polaznici tog programa. Na takav način pružamo mogućnost da se svi osjećaju ugodno i zadovoljno.

Functional Factory pripremio je programe koji će maksimalno imati do 20 polaznika. Neki programi osmišljeni su čak i s manjim brojem polaznika.

Ostavite probleme svakodnevnice ispred ulaznih vrata dvorane jer vas u dvorani čeka tim koji ima zajednički cilj; DOBRU ENERGIJU.

 

HIGH PERFORMANCE

VRSTA TRENINGA: funkcionalni/snaga
INTENZITET: srednji do visoki
TRAJANJE: 60 minuta
VELIČINA GRUPE: do 20 članova

RASPORED:
Pon/Sri: 21:45
Uto/ČetPet: 18:00

Koliko vam se puta dogodilo da ste bezvoljno odradili trening u teretani opterećeni dnevnim problemima, nagomilanim stresom i pitate se kako odraditi trening?
HIGH PERFORMANCE je funkcionalni trening. Neka vas ne zabrinjava ovaj prizvuk “high”, što bi u slobodnom prijevodu značilo vrlo intezivan, jer ovaj program prilagođava se grupi polaznika i njihovoj tjelesnoj spremnosti.
Funkcionalni trening biti će kombinacija vježbi snage, mišićne izdržljivosti, i mobilnosti.


Ovom programu se može priključiti svatko bez obzira u kojoj je fizičkoj kondiciji i spremnosti.

 

od 15.06. High Performance u novim terminima Pon/Sri: 19:00 Uto/Čet/Pet: 20:00


(METabolic CONditioning)
Metabolički trening ubrzava metabolizam, tj. potrošnju kalorija, čuva mišiće i pali masti. Svi znalci fitnes vježbanja kažu da je ovo „inteligentni“ trening. Ovo je definitivno drugačiji grupni trening, intezivan, raznolik i učinkovit.

Dinamičan i metabolički trening namjenjen je svima koji
• žele povećati energetsku potrošnju i skinuti višak masnog tkiva
• žele trening koji nije statičan, savladavanje novih vježbi s tehnikom pravilnog izvođenja
• žele poboljšati svoje fitness performanse, rad kardiovaskularnog sustava i mišićnu izdržljivost.

FACTORY METCON
(FAT BURNER)

VRSTA TRENINGA: funkcionalni
INTEZITET: visoki
TRAJANJE: 60 minuta
VELIČINA GRUPE: do 20 članova

RASPORED:
Pon/Sri: 20:15
Sub: 10:00


WORKOUT BRZI 30 idealan je za vježbanje prije početka radnog vremena, za vrijeme pauze ili nakon radnog vremena ako zaposlenik nema vremena za duže vježbanje.

Ovaj modul vježbanja je kratak i efikasan kardio program s elementima snage i izdržljivosti prilagođen svakom vježbaču.

Vježbanje se sastoji od tri dijela  i to:

-          Zagrijavanje

-          Kardio vježbe (kombinacija s ili bez kardio sprava)

-          Završno istezanje

AFTERWORKOUT
BRZI 30

VRSTA TRENINGA: funkcionalni
INTEZITET: srednji
TRAJANJE: 30 minuta
VELIČINA GRUPE: do 20 članova

RASPORED:
Uto/Čet: 16:30-17:00
Uto/Čet: 17:00-17:30


AFTERWORKOUT
KRUŽNI TRENING

VRSTA TRENINGA: funkcionalni
INTEZITET: srednji
TRAJANJE: 60 minuta
VELIČINA GRUPE: do 20 članova

RASPORED:
Pon/Sri: 17:00

AFTERWORKOUT KRUŽNI TRENING je trening pri kojem nema puno razmišljanja; sljedeći upute trenera ili trenerice izvode se vježbe uz veliku samostalnost.  Kružni trening se sastoji od osmišljenih “stanica” na kojima se vježbanje provodi s različitim rekvizitima. Stanice se razlikuju po tome što se na pojedinim stanicama rade gornji, a na pojedinim stanicama donji dijelovi tijela. Pri ovakvom vježbanju pojačava se izdržljivost, snaga, kondicija i motorika.

Redovitim vježbanjem smanjuje se potkožno tkivo. Ovaj modul idealan je za postizanje vidljivih i dugotrajnih rezultata u kratkom period.