FUNCTIONAL FACTORY
Logo+3D+bijeli+transparentni.png

GRUPNI PROGRAMI

 

THE FACTORY CONCEPT naziv je grupe programa kojima je zajednička osnova funkcionalno vježbanje. Osnova funkcionalnog vježbanja je priprema tijela za razne oblike fizičkih aktivnosti koja potiče snagu i izdržljivosti koja se može primijeniti u svakodnevnici. Naši programi idealni su za sve koji žele promjenu u načinu svog vježbanja i za one koji su se umorili od onog klasičnog vježbanja u teretani koristeći sprave. Naučit ćemo vas izvoditi tehnike koje će vas opuštati od stresa, vježbat ćemo s brojnim rekvizitima za koje prethodno ne treba pročitati uputstva. Najvažnije od svega, naučit ćete osluškivati svoje tijelo, skoncentrirani na svaki pokret.

The Factory Concept nudi treniranje u novoj i funkcionalno opremljenoj dvorani na 420m2. Dvorana je multifunkcionalna tj. osigurava grupno treniranje svaki put u drugom dijelu dvorane, ovisno o raspoloženju. Za vrijeme trajanja jednog programa u dvorani će se nalaziti samo polaznici tog programa. Na takav način pružamo mogućnost da se svi osjećaju ugodno i zadovoljno.

Functional Factory pripremio je programe koji će maksimalno imati do 20 polaznika. Neki programi osmišljeni su čak i s manjim brojem polaznika.

Ostavite probleme svakodnevnice ispred ulaznih vrata dvorane jer vas u dvorani čeka tim koji ima zajednički cilj; DOBRU ENERGIJU.

 

HIGH PERFORMANCE

VRSTA TRENINGA: funkcionalni/snaga
INTENZITET: srednji do visoki
TRAJANJE: 60 minuta
VELIČINA GRUPE: do 20 članova

RASPORED:
Pon/Sri: 21:45
Uto/ČetPet: 18:00

Koliko vam se puta dogodilo da ste bezvoljno odradili trening u teretani opterećeni dnevnim problemima, nagomilanim stresom i pitate se kako odraditi trening?
HIGH PERFORMANCE je funkcionalni trening. Neka vas ne zabrinjava ovaj prizvuk “high”, što bi u slobodnom prijevodu značilo vrlo intezivan, jer ovaj program prilagođava se grupi polaznika i njihovoj tjelesnoj spremnosti.
Funkcionalni trening biti će kombinacija vježbi snage, mišićne izdržljivosti, i mobilnosti.


Ovom programu se može priključiti svatko bez obzira u kojoj je fizičkoj kondiciji i spremnosti.

 

GRUPA JE STARTALA. JOŠ IMA MJESTA ALI BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!


WAKE UP YOGA

VRSTA TRENINGA: body and mind
INTEZITET: umjeren
TRAJANJE: 60 minuta
VELIČINA GRUPE: do 30 članova

RASPORED:
Uto/Čet: 08:30

Yoga je drevna multidisciplinarna znanost koja nam daje konkretne upute i metode kako ostvariti svoje pune potencijale. Danas se nažalost yoga sagledava samo kroz određene pokrete koje su stekle popularnost. Najmanje se gleda na njenu cjelovitost. Yoga nam daje alat koji nas prilagođava i mjenja da se kroz tehniku i redovito vježbanje polako rješavamo nakupljenih stresova.

WAKE UP YOGA prilagođena je svima. Vježba se od početničkih do naprednih položaja te ju je svaki polaznik u mogućnosti pratiti svojim tempom. WAKE UP YOGA će biti kombinacija Hatha Yoga i Vinyasa tehnike koja teće neprimjetno od početka do kraja sata. 

Opustite se dok zajedno gradimo snagu, izdržljivost, ravnotežu i fleksibilnost. Razbudite kod nas i započnite dan ojačani i puni energije.

GRUPA JE STARTALA. JOŠ IMA MJESTA ALI BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!


Ukoliko vas prati osjećaj da ne možete skinuti višak kilograma i da vam je metabolizam usporen, onda je trenutak da donesete odluku i krenete s jutarnjim vježbanjem.  Mi vam možemo pomoći da uz jutarnje vježbanje podignete razinu adrenalina koji dokazano ima veliki učinak na poboljšanu kondiciju i izdržljivost. Jutarnjim vježbanjem probudit ćemo vaš serotonin i endorfin koji su zaduženi za sreću i euforiju, pa će vas naš MORNING WORKOUT ispuniti energjom za ostatak dana.

MORNING WORKOUT je aerobni trening koji osim sagorijevanja kalorija i gubljenja masnog tkiva daje više energije i ubrzava metabolizam. Razgibati će vas u potpunosti, uz osmjeh i dinamiku naše trenerice.

MORNING WORKOUT

VRSTA TRENINGA: funkcionalni/kardio
INTEZITET: srednji
TRAJANJE: 60 minuta
VELIČINA GRUPE: do 20 članova

RASPORED:
Uto/Čet: 10:00

GRUPA JE STARTALA. JOŠ IMA MJESTA ALI BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!


BODY WORKOUT je dinamičan i srednje do visoko intezivan trening. Intezitet vježbanja prilagođava se samoj grupi polaznika. Na takav način svatko može pratiti elemente aerobnog treninga koji uvodi tijelo u veliku potrošnju kalorija, što za konačni rezultat ima povratak kondicije i smanjenje masnog tkiva.
Vježbanje je osmišljeno uz korištenje raznih rekvizita. Sama efikasnost vježbanja je u tome da tijelu ne dozvoljavamo da se navikne na samo jedan intezitet vježbanja što rezultira sveukupnim napretkom.

BODY WORKOUT

VRSTA TRENINGA: funkcionalni
INTEZITET: srednji do visoki
TRAJANJE: 60 minuta
VELIČINA GRUPE: do 20 članova

RASPORED:
Uto/Čet: 20:30

GRUPA JE STARTALA. JOŠ IMA MJESTA ALI BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!


SUSPENSION TRAINING, kao što i sam naziv govori, je suspenzijski trening koji se izvodi na visećim trakama, koristeći vlastitu težinu tijela kao opterećenje.

Koristeći težinu vlastitog tijela i uz pomoć traka možete odraditi učinkovit trening za snagu, fleksibilnost i oblikovanje cijelog tijela.
Trening suspenzije bazira se na vježbama jednostavnog tipa koje uključuju niz položaja i pokreta koji nisu specifični u svakodnevnom životu, ali su vrlo jednostavni za izvedbu. Vježbanje uključuje velike mišićne grupe, potiče veliku kalorijsku potrošnju te oblikuje muskulaturu, reducira masno tkivo i poboljšava izdržljivost.

Vježbanje se izvodi u različitim pozicijama višenja i upora gdje nam opterećenje predstavlja vlastita težina i gravitacija što sam trening čini vrlo izazovnim.

SUSPENSION TRAINING

VRSTA TRENINGA: funkcionalni/snaga
INTEZITET: srednji do visoki
TRAJANJE: 60 minuta
VELIČINA GRUPE: do 20 članova

PLANIRANI RASPORED
(kad se grupa oformi):
Uto/Čet: 20:15

GRUPA USKORO STARTA. BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!


HIIT je kratica za High Intensity Interval Training (intervalni trening visokog intenziteta). HIIT se najčešće spominje u kontekstu efektnog gubljenja viška masnog tkiva

FACTORY H.I.I.T. je trening u kojem se intervali niskog do umjerenog intenziteta izmjenjuju s intervalima visokog intenziteta. Smatra se da je HIIT, kao koncept treninga, mnogo učinkovitiji od normalnog kardio treninga jer je intenzitet veći pri čemu se povećava aerobna i anaerobna izdržljivost.

FACTORY H.I.I.T.

VRSTA TRENINGA: funkcionalni/snaga
INTEZITET: visoki
TRAJANJE: 45 minuta
VELIČINA GRUPE: do 20 članova

RASPORED:
Pon/Sri: 17:30
Uto/Čet: 19:00

GRUPA JE STARTALA. JOŠ IMA MJESTA ALI BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!