FUNCTIONAL FACTORY
 
Logo 3D bijeli transparentni.png
 

 

Cijene mjesečnih članarina i cijene paketa broja dolazaka za grupne programe
u promotivnom razdoblju

 

AKTIVACIJA KORISNIČKOG RAČUNA, ČLANSKA ZONA, KORIŠTENJE WEB KORISNIČKOG RAČUNA I KORIŠTENJE APLIKACIJE

Na našim stranicama, pronađite ČLANSKU ZONU. U članskoj zoni možete aktivirati svoj korisnički račun. Korisnički račun informativnog je karaktera sve dok se ne izvrši uplata jedne od članarina ili paketa s brojem dolazaka.

Uplata članarine ili paketa s brojem dolazaka može se obaviti kod nas u Functional Factory centru.

Nakon uplate imat će te potpuni pristup Vašem korisničkom računu. Vašem korisničkom računu pristupate prijavljivanjem (SIGN IN) putem Vašeg emaila i lozinke koju ste dobili pri uplati!

Razlikujemo dva tipa uplata:

  1. Mjesečna članarina uplaćuje se jednokratno i vrijedi 30 dana

  2. Uplatom paketa s broja dolazaka unaprijed plaćate broj dolazaka za razdoblje od 30 dana.
    Koji će te od paketa broja dolazaka uplatiti ovisi o Vašim potrebama.

    O svim detaljima i mogućnostima članarina posavjetujte se s našim osobljem u Functional Factory u direktnom kontaktu. Rado ćemo Vam pomoći.

S uplaćenom članarinom ili uplaćenim brojem dolazaka imat će te potpuni pristup svom korisničkom računu. Moći će te kroz aplikaciju i web korisnički račun prijavljivati i otkazivati svoje dolaske za termine odabranog grupnog programa ili za termine HYBRID GYM.

CILJ PRIJAVA I ODJAVA PUTEM KORISNIČKOG RAČUNA NA WEB STRANICAMA ILI PUTEM APLIKACIJE

Pravovremenim prijavljivanjem ili otkazivanjem dolazaka pametno koristimo svoje plaćene dolaske ali poštujemo vrijeme korištenja termina ostalih članova.
Sve informacije o načinu prijavljivanja i odjavljivanja Vaših plaćenih dolazaka dobit će te pri učlanjenju.

Kroz aplikaciju se po potrebi komunicira s trenerom, centrom i ostalim članovima. Putem aplikacije članovi dobivaju pravovremene obavijesti (notifikacije) od svojih trenera ili od voditelja Functional Factory u vezi eventualnih promjena izazvanih nepredviđenim situacijama.

NA SVE NEJASNOĆE ILI NA SVA PITANJA U VEZI KORIŠTENJA APLIKACIJE ILI KORISNIČKOG RAČUNA NA WEB STRANICAMA (ČLANSKA ZONA) RADO ĆEMO ODGOVORITI PUTEM EMAILA ILI U DIREKTNOM KONTAKTU U FUNCTIONAL FACTORY CENTRU.

ZA UPITE KORISTITE EMAIL: functionalfactory@uepasport.com